Slumpad post: Det kliar!!
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Namnlappar

| 2011-04-23 kl 22:44 (2011-04-23, 22:44 GMT +2) |

Senaste året har jag ju hittat många skojiga pysselbloggar som jag följer och även en facebookgrupp. Något många har är namnlappar som de sätter i allt de syr,  så givetvis blev jag lite sugen på det nu när jag faktiskt kommit igång och syr en del kläder.

Visste inte alls hur jag ville ha dem dock så jag fick börja med att klura på det. Bollade med John och till slut så ritade han upp i Photoshop ett förslag som jag sen skickade in till World Wide Label som verkar vara ett prisvärt ställe att beställa ifrån. Valde vävda namnlappar. Efter att jag skickat in så bollade vi sen lite fram och tillbaka för att jag slutligen 2 april sa okej till att trycka upp aktuellt förslag. Mycket spännande!

I måndags såg jag på deras blogg att namnlappen var klar! Några dagar senare kunde jag hämta ut dem och snacka om att jag blev nöjd 🙂

Nu ska ser jag fram emot att sätta dessa på en hel del av de kläder som redan finns i våra garderober!6 kommentarer to “Namnlappar”

  1. Syster Yster skriver:

    Hahaha – den där fisken är oslagbar! 😆

  2. […] första plagget med ficka. Nu lär det bli fler. Det enda som stör mig är att jag borde satt fast namnlapparna på […]

  3. […] Inom en vecka hade jag paketet i postlådan – och då kom det ända från Kina. Iofs var det samma snabbhet med namnlapparna. […]

  4. […] Namnlappar – oroligt roligt att ha, och jag älskar verkligen att vi gjorde gula med den fina röda fisken. […]

  5. […] är över ett år sen mina namnlappar kom och jag har under våren funderat på att skaffa fler, fast då i lite andra format. De jag har […]

Kommentera