Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hämtning

| 2011-02-12 kl 21:38 (2011-02-12, 21:38 GMT +1) | 0

Den här veckan har varit ett riktigt bottennapp i hämtningar på dagis. Inte någon dag har det gått enkelt. John beklagade sig redan på måndagen och jag tänkte inte så mycket på det förrän det var min tur på onsdagen. Pust!!

Simon har iofs nästan alltid avskytt att klä på sig overall. När den väl är på är dock allt bra igen. Nu har Joel strulat mer än vanligt och ibland inte velat gå hem alls. Som i onsdags då han redan var ute när jag kom men några andra barn tog röret han lekte med. Försökte med diverse knep men det slutade med att jag fick fånga in honom, sätta honom i vagnen (fötter och ben över stången och inte under dock) och sen gå hem med en gallskrikande unge. Först när vi kommit in lugnade han sig.

Lämningarna går dock finfint numera.En kommentar to “Hämtning”

Kommentera