Slumpad post: Återvinning med pannlampor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tom Tit – the movie

| 2011-01-29 kl 16:58 (2011-01-29, 16:58 GMT +2) | 0

I julklapp från min ärade syster fick jag ett Adobe Elements paket med Photoshop och Premiere. Premiere används för att redigera video, vilket visade sig vara väldigt svårt och dessvärre tidskrävande, men likväl roligt.

Den här filmen är ihopsatta filmsnuttar från vårt besök på Tom Tit i veckan. Vi har använt mobiltelefonerna, vilket gör att kvaliteten inte är på topp, men det är ”skådisarna” som är det viktiga! 🙂6 kommentarer to “Tom Tit – the movie”

 1. Louise skriver:

  Så roligt det ser ut! Bra tips på Stockholmsaktivitet (el Södertälje som det är). Vi provade spa en gång med Linus men det var ingen vila. Men nu börjar det ju gå att göra lite roligheter under mera kontrollerade former med skruttarna även om de är lite vilda våra killar.

 2. Syster Yster skriver:

  Asbra! 😆

  Jag kom faktiskt på just idag att jag inte hade hört om det hade kommit fram 😯 så det här kom ju som… öh… ett brev på posten 🙄 :mrgreen:

  Du skulle ha lagt in en rollista i slutet också:
  Mångubbe: …
  Storfiskare: …
  Astronautledare: …
  Ängslig farbror vid månytan: … 😉

  Kul att det kom väl till pass!

 3. John skriver:

  Just ja… Tack! 😳

  Bra idé med eftertexterna. Får bli till nästa film! 🙂

 4. Syster Yster skriver:

  Det var väl bästa tacken att det kom till användning! Och så fick jag ju bli ”ärad” på bloggen också… 😉

 5. John skriver:

  Ja, det är stort!

 6. […] har jag gett mig tusan på att jag ska lära mig Photoshop Elements (som John fått av sin syster). Googlade lite och hittade en genomgång på nätet som verkar bra. Nu är det bara […]

Kommentera