Slumpad post: Mer från semesterresan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Byxor till mamma

| 2010-12-29 kl 11:24 (2010-12-29, 11:24 GMT +1) | 0

Under julen har jag fått till ett par byxor till mamma. Hon önskade sig varma byxor när jag frågade om hon ville ha något sytt. Köpte ett tyg på syfestivalen, men sen hittade jag ett bättre på Bibbis textil och slog till. Tyget från syfestivalen får bli byxor senare.

Mönstret köpte jag oxå på syfestivalen och testade det genom att klippa sönder ett gammal lakan (eller egentligen ett hyfsat nytt men felköpt – för litet) och testsy byxorna.

Hon fick  såklart även en mössa – denna gång en fodrad. Fast hon valde ett enfärgat tyg 🙂En kommentar to “Byxor till mamma”

  1. […] hade jag liggande sen i höstas eftersom jag bara hann sy ett par byxor i julas och då prioriterade de varma […]

Kommentera