Slumpad post: En tand till
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Gå på pottan

| 2010-11-23 kl 09:27 (2010-11-23, 9:27 GMT +2) | 0

Simon har senaste tiden blivit väldigt intresserad av att gå på toa och velat använda toastegarna vi har. Han klättrar glatt upp på dem (står gärna på ringen…) men är fortfarande lite för liten för att nå ordentligt så härom dan plockade John ner pottan från vinden.

I söndags lyckades han klämma fram lite på den och igår gick det över all förväntan! Vi firade med pompa och ståt, dvs klistermärken som han fick sätta på pottan.  Joel satt bredvid och visade och Simon satt på huk och satte dit ett han oxå. Jag går iväg med klistermärkena och John städar pottan, men vi missade att ha kolla på Simon för helt plötsligt ligger det en brun liten hög vid honom.Kommentera