Slumpad post: Sms-fel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Syhelg

| 2010-11-22 kl 12:38 (2010-11-22, 12:38 GMT +1) | 0

Tror det var förra vintern som jag hittade till mjukatyger.se och sen dess har jag haft koll på bloggen. När Anna som driver sajten frågade om det fanns intresse för en syhelg under hösten var vi många som var intresserade. I lördags var det äntligen dax så jag packade in mig, mina maskiner och tyger (och en del prylar) i bilen och åkte till Tumba. Nio stycken syintresserade var vi och det syddes, ritades mönster, klipptes tyg och annat inom området.

Själv var jag som sagt lite sänkt men lyckades rita av flera mönster (byxor till mig, byxor till barnen, tröja till barnen, tofflor och kalsonger till Joel), sydde lite på julgardiner, påbörjade byxor och tröja till barnen. Kunde inte slutföra utan att prova dem tyvärr.

Sen fick jag prova en cool maskin som fixade till halsmudden snyggt som tusan (=proffsigt). Skapade såklart habegär 🙂

Lite tyg köpte jag såklart oxå då vi fick 25% rabatt och man fick gå och känna och titta på alla tyger som fanns. Jag valde att bara vara med på lördagen men de var flera som sydde även på söndagen. Vore KUL att se vad alla sydde så jag hoppas att alla uppdateras sina bloggar!

Här finns de andras bloggar:
Anna
Anna
Charlotte
Frida
Helene
Helene
Jenny
Susanna6 kommentarer to “Syhelg”

  1. Hello skriver:

    Kommer så småningom…! Men jag är i alla fall finklädd idag i ny grön tröja och fodrad kjol i ylle 😀

    Kul var det. Och kul att ses!

  2. […] på syhelgen i november berättade Anna på Mjuka tyger om att detta tyg var på g och på syfestivalen slog jag så till. […]

  3. […] som har Strömming design var med på syhelgen i höstas och då kände jag på lite av hennes tyger. Ville ha direkt. Sååååååååå mjukt […]

  4. […] 2010 var jag iväg på syhelg (fast bara en dag) och idag var det äntligen dax för en till. Det var ett gäng sytokar i […]

  5. […] syhelgen för knappt en månad sen påbörjade jag en tröja och ett par […]

  6. […] har dregglat efter en sen syhelgen för 1,5 år sen då jag fick prova Strömmings. I höstas gick det ihop en hög sytokar på fejan […]

Kommentera