Slumpad post: Tidstunnel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Samma snubbar

| 2010-10-20 kl 21:24 (2010-10-20, 21:24 GMT +1) | 0

Går kurs idag och imorgon. På en fika stod vi några och snackade och jag kom in på att jag pratat med herr A på läkemedelsverket förra veckan. En av kursmedlemmarna såg igenkännande på mig och frågade om efternamnet.Visst serru, vi hade pratat med samma herre och erfarenheterna var liknande.

Hon kom sen inpå att de haft en så bra revisor från Intertek men sen när det bytt hade de fått herr J och jösses vilken skillnad. Då var det en annan person som tittade igenkännande och sa att de haft exakt samma revisor – och minsann ville byta för han var inte det minsta smidig.

Lite fascinerad av att det finns fler som lever med liknande jobb och erfarenheter som jag fått de senaste åren.Kommentera