Slumpad post: En valp till!
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Första riktiga helgen

| 2010-09-05 kl 21:54 (2010-09-05, 21:54 GMT +2) | 0

Ja, vår första riktiga helg på tre år. Dvs när ingen av oss är f-ledig måndag eller fredag. Det var lite speciellt.

Jag och Joel inledde med storhandling på Willys. Efter lunch och vila så packade vi in oss och åkte till Huddinge allihop – köpte duplotågbana som Joel ska få nästa lördag. Joel såg det inte utan visste bara att det är en överraskning till hans födelsedag.

På kvällen bjöd grannarna på Bier Garten med tipspromenad (som jag vann med grannen Tommy), god mat och dryck och trevligt sällskap i form av nästan alla på vår lilla gata. Fast med en Simon som lyckades hitta roliga spel under soffan och medans jag samlade ihop lite saker från det så försöker han stoppa in spelkort i subwoofern så tog det lite energi. Suck. Han fick doch gå hem och nanna rätt snart och vi hade med babylyssnaren. Joel fick den största godispåse han sett och var mycket nöjd. När vi gick hem vid 9-tiden gav han alla runt bordet varsin kram och puss.

Idag skulle vi egentligen åkt på 36-årskalas på eftermiddagen så vi drog igång direkt efter frukost och städade. När barnen sov fixade John med kablelister och hängde upp router och jag packade in paket till Joel och rensade i hallen. Det visade sig att kalaset ställdes in pga sjukt barn så istället cyklade vi till Älta och hälsade på vänner som flyttat dit i sommar (de skulle oxå gått på kalas och hade en lucka i schemat).

Luftade några blommor ute ett par timmar och passade på att ge dem rejält med duschning så de klarar den torra vintersäsongen lite bättre (torra krukor lättare att bära än våta…).

Efter middagen fick jag ett tokryck och samlade ihop alla kärl som vi förvarar leksaker i och öste ut i en stor hög på vardagsrumsgolvet. Gick igenom allt, sorterade, slängde och la i skänka hög.

Jag hann även producera fyra mössor under helgen. Bilder kommer senare.

Nu är jag helt slut och redo att gå till jobbet imorgon!2 kommentarer to “Första riktiga helgen”

  1. Louise skriver:

    Vad mysigt! Skönt att rensa lite ibland.

  2. Sue skriver:

    Det är mycket skönt! Vi har tränat på det i några år nu och börjar bli riktigt duktiga :mrgreen:

Kommentera