Slumpad post: #14 Race på Möja
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Det började med ett väggfäste…

| 2010-08-31 kl 21:49 (2010-08-31, 21:49 GMT +1) |

I söndags surfade jag lite på Dustin Home och letade efter ett väggfäste till datormonitorn. Den gamla gör att monitorn sitter lite konstigt och för långt från väggen. Jag hittade en perfekt för 70 kr.

Innan jag gick till kassan funderade jag om det var något mer när jag ändå beställde. Efter lite funderingar började jag titta på routrar. Den vi har är inte klockren och borde bytas ut. Jag tittade lite på utbudet och insåg snabbt att man nog vill att den ska klara gigabit-hastighet. De billigaste hade alla något jag inte gillade, så det fick bli en ganska häftig variant.

När väl routern klarar gigabit, vill man ju att allt annat ska klara det så det fick bli två switchar och ett nätverkskort också. En extra USB-kabel och ett InvisibleShield skärmskydd till telefonen slank även ner i varukorgen.

Vid utcheckningen såg jag i ögonvrån att de hade sänkt priset på en riktigt cool Dell skärm med IPS-panel. När den gamla monitorn gick sönder för inte så länge sen köpte vi iofs en ny, men två är ju bättre än en och jag var aldrig riktig nöjd med den nya. Och det var ett riktigt bra pris för den skärmen. Den måste ju också hängas på väggen så det fick även bli ett väggfäste till.

Idag kom alla grejorna till postutlämningen på ICA och det var knappt jag kunde bära allt på egen hand till bilen.Kommentera