Slumpad post: Joel på skolövernattning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Samtal från dagis…

| 2010-08-24 kl 13:38 (2010-08-24, 13:38 GMT +2) |

Strax före lunch ringde det i telefonen och när jag såg att det var dagis trodde jag genast att det var Simon som bökar. Det visade sig mycket riktigt vara Simon de ringde om, men för att han hade lite feber. De hade varit på promenad och väl tillbaka var han helt orkeslös, och termometern hade visat strax över 37 grader. Bara för mig att åka dit och hämta hem honom.

Väl där satt jag med när de åt soppa och pannkakor. Simon lät sig väl smaka men höll låg profil. När vi kommit hem somnade han på två sekunder.En kommentar to “Samtal från dagis…”

  1. Sue skriver:

    Med regeln en feberfri dag före återvändandet till dagis gör att jag imorgon inte har en fixardag utan en Simondag. Det var ju det där med att planera 😉

Kommentera