Slumpad post: 2018
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mer om dodde

| 2010-04-03 kl 13:35 (2010-04-03, 13:35 GMT +1) | 0

För snart en månad sen kom ett paket från dodde på en beställning gjord tre veckor tidigare. Tyvärr var det bara hälften som kom. Just då hade inga pengar dragits. Nu när jag kollar (har nämligen inte hört något från dem) så har det 21 februari dragits för hela beställningen. 24 mars har det återbetalats samma summa som en av sakerna vi beställde. Dock är det en toastege kvar att leverera så idag har jag mejlat dem ett kort mejl med en sammanställning av vad som hänt och när. Det står fortfarande behandlas på ordern…

Behöver jag säga att jag aldrig mer kommer att beställa från dem igen? O att jag avråder alla att beställa från dem? O att jag plockade bort länken till bloggen i mitt mejl till dem…Kommentera