Slumpad post: Lite törstig
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Perspektiv

| 2010-02-04 kl 13:43 (2010-02-04, 13:43 GMT +2) | 0

Jag läser ibland på OmVård.se och igår hade de en artikel med länkar till en massa bloggar, bloggar som skrivs av människor med cancer. En av dem är en tjej som gick året över mig i gymnasiet så det känns närmre på något sätt. Inte för att jag känner eller kände henne, men jag vet vem hon är. Själva bloggfenomenet ger dessutom en väldig insyn och det kryper närmare en själv på något sätt – även om man inte känner personen i fråga.

Ganska ofta väljer jag att inte läsa sån här bloggar för jag orkar inte bli ledsen, men ibland ger det lite nyttigt perspektiv. Kan sen ligga i sängen och lyssna på våra små knoddar och tänka att jag är världens lyckligaste som får vara med dem!4 kommentarer to “Perspektiv”

  1. sandra skriver:

    ja visst gnäller man lite för snabbt vissa gånger…

  2. Sue skriver:

    Jepp nog är det så. Samtidigt som jag tycker att alla har rätt att gnälla – ibland. Fast jag gillar att få perspektiv och faktiskt uppskatta det jag har.

  3. sandra skriver:

    precis…klart man måste få vardagsgnälla lite ibland bara man inte har offerkoftan på sig för länge i onödan

Kommentera