Slumpad post: Sömnmedel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ormsalva

| 2008-08-01 kl 22:29 (2008-08-01, 22:29 GMT +2) | 0

Efter att jag fick ryggskott igår så smorde jag in med ormsalva, hade ”korsetten” och värmde med Ormsalvavetekudden på kvällen. Idag har jag smort in och använt stödet och till min stora förvåning så känns ryggen mer eller mindre bra redan ikväll. Tror det är mycket tack vara ormsalvan faktiskt. Minns att jag använt den tidigare vid nackspärr och att den hjälpt otroligt snabbt.

En mycket trevlig egenskap är att den är luktfri (och i princip kladdfri). Kan rekommenderas!6 kommentarer to “Ormsalva”

 1. sandra skriver:

  och vad innehåller den””

 2. Sue skriver:

  Arnica är visst den verksamma substansen. Vet inte om det är något skumt med det, det funkar iaf 🙂

 3. Camilla och Stefan skriver:

  En dum fråga, men varför heter det ”Ormsalva”?

 4. Sue skriver:

  Hmm… Jag får nog säga att det är en mycket bra fråga faktiskt. O något bra svar har jag tyvärr inte…

 5. John skriver:

  Kanske blir man smidig som en orm när man använt den?

 6. Camilla och Stefan skriver:

  Eller så har den samma effekt som när man säger att någon ätit huggorm :mrgreen:

Kommentera