Slumpad post: Nuet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Grillat i Norrköping

| 2008-07-03 kl 15:25 (2008-07-03, 15:25 GMT +1) | 0

Pälle o Patrik grillarIgår åkte vi Johan i Norrköping på grillkväll med kollegorna i den ursprungliga ”Läkemedelsgruppen” – den grupp som jobbade med ”Läkemedelsmodulen” och som var med på långhelgen till Sälen i februari 2003. Tre har slutat och tre jobbar fortfarande kvar.

Joel var också med och roade sig ett tag i sandlådan på tomten medan vi åt utsökt gillad fläskfilé med potatissallad. Vi hade tagit med resesängen och när han blev trött somnade han gott i den medans vi spelade 80-tals Trivial Pursuit i köket.3 kommentarer to “Grillat i Norrköping”

  1. Fredrik skriver:

    Kul att ni fortfarande håller kontakten.

  2. Sue skriver:

    Får se hur länge… Det är lätt i början, men svårt att hålla i.

Kommentera