Slumpad post: 20-årsfest
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Musik i mobilen

| 2008-03-20 kl 21:52 (2008-03-20, 21:52 GMT +2) | 0

Mobilen jag köpte i vintras är oxå en mp3-spelare vilket jag nu börjat inse nyttan av. Har laddat över lite barnsånger på minneskortet och lite då och då sätter jag på en rolig låt och sjunger med till Hålla mobilenJoels stora glädje. Ljudet är faktiskt överraskande bra för att komma från en så liten apparat.

Om det är för att han gillar låtarna eller om det är mobilen i sig som verkar roligt det vet jag inte, men mobilen är klart intressant! Brukar passa på att låta honom hålla i den när han har napp för då kan han inte stoppa den i munnen :mrgreen:2 kommentarer to “Musik i mobilen”

  1. Syster Yster skriver:

    Du är så listig… Hm, det ska böjas i tid… 🙂

  2. Sue skriver:

    Jo det gör visst det…

Kommentera