Slumpad post: Raffe på insta #91
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Juicepress

| 2006-10-07 kl 17:32 (2006-10-07, 17:32 GMT +2) | 0

JuicepressIdag har jag varit och fixat en födelsedagspresent i förskott. Jag råkade nämna för mamma att jag funderade på att köpa en juicepress och då sa hon att det fick jag av henne. Så jag behövde bara bestämma mig. Efter att ha kollat runt lite på nätet så blev det till slut en från Philips.

Väl hemma var jag såklart tvungen att prova den. Det blev äpplejuice, apelsinjuice och plommon/melonjuice. Otroligt gott! Sen var den faktiskt inte så jobbig att diska så jag tror att den kommer att användas en hel del. Kanske kan den motverka förkylningsteorin?17 kommentarer to “Juicepress”

 1. sandra skriver:

  Låter gott
  Hur mycket frukt går det åt till ett glas?
  Är det surt 😯 eller behöver man inte tillsätta socker?

 2. sue skriver:

  Av tre apelsiner fick vi varsitt glas så ganska hyfsat tyckte jag. Inget socker behövs.
  Provade att göra på morot igår, blev sådär. Tror jag gillar frukter mer än grönsaker. Gurka blev ingen höjdare alls. Tomat sådär… Men äpplejuice och apelsinjuice – gött! Plommon/melon oxå förresten :mrgreen:

 3. Anna skriver:

  Ser fram emot att få smaka någon smarrig juice framöver. Vad tror du om Kiwi-jordgubb? Eller kanske Mango-apelsin?

 4. sandra skriver:

  Blir det sådär köttigt och gott eller är det ren fruktsaft som blir?

 5. sue skriver:

  Tyvärr får man inte ha mango i den. För trådig tror jag. Samma sak med avocado, banan och någon till. Kiwi-jordgubb borde bli bra 🙂
  Inte så köttig utan bara god 😀

 6. Anna skriver:

  Annars är ju jordgubb-apelsin en gammal brämhultsklassiker som alltid går hem.

 7. sandra skriver:

  jag tar gärna ett glas grape 😛

 8. sue skriver:

  Om ni förvarnar före ni kommer hit så lovar jag att ni får prova det som önskas :mrgreen:

 9. sandra skriver:

  Vi ringer när vi gästar storstaden i november 😛

 10. sue skriver:

  Ni är såååå välkomna. Kanske har jag då lite spännande teer att bjuda på efter knappa två veckor på Sri Lanka 8)

 11. sandra skriver:

  skall ni ut och resa ❓

 12. sue skriver:

  Ska till Sri Lanka med jobbet (inte John) så resa ja, men inte semester tyvärr 🙁

 13. sandra skriver:

  hmmm….till sir lanka med jobbet…..ja,ja vi har en viss jobbskillnad på våra jobb.
  Men visst, visst vi har varit på österlen med jobbet, fick till och med magskjuka på köpet 🙁

 14. sue skriver:

  Jag lär väl säkerligen bli magsjuk på Sri Lanka…

 15. sandra skriver:

  ja men det låter lite roligare än på österlen 😉

 16. sue skriver:

  Jepp, fullt med främmande människor och förfärligt långt hem… 😉

 17. […] nog. Inte trodde jag att det kunde vara så illa… Känns ännu mer rätt med en assistent och juicepress. Den senare har tyvärr pga platsbrist inte använts så mycket som jag skulle vilja, men när […]

Kommentera