Slumpad post: Pärlor här och var
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Göran Lambertz

| 2006-06-16 kl 16:54 (2006-06-16, 16:54 GMT +2) |

Jag hade precis gått av tåget efter en resa från Linköping 25/5 då jag registrerade Göran Lambertz i folkvimlet. Jag kände genast igen honom, men kunde inte för mitt liv komma på vad han hette, eller i vilket sammanhang jag sett honom. Inte förrän jag såg hans bild i DN 14/6. Man kan ju diskutera om han är ”känd” om jag inte kom på vem det var, så gör gärna det!4 kommentarer to “Göran Lambertz”

 1. kjellisen skriver:

  Jag såg honom på Hamngatan så sent som igår. Eller om det var i onsdags. Distraherades av löpsedeln ”Kikki beroende av sälspäck”.

 2. Niklas skriver:

  Göran Lambertz? vem är det?

 3. John skriver:

  Justitiekansler tror jag, men vet inte riktigt. Jag sa ju att jag inte var helt hundra på att han platsade in här. Kikki däremot – det hade varit något, sälspäck eller ej.

 4. Niklas skriver:

  Hahahaha, ja Kicki, DÄR har Ni en kändis 🙂

Kommentera