Slumpad post: Vilken vecka...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inne och ute

| 2013-07-03, 23:45

Igår inledde vi riktigt soft. Spelade padda/telefon i sängen för att äta frukost vid halv 10. Då plockade jag ner min stora skärmatta, tyg och mönster till årets familjetröja.

Spelet som lockade idag var The Lost City som de haft ett par veckor. Nu har det lossnat rejält och jag googlade fram en walkthrough som det tittade på och pausade för att själva göra. Oj vad de får klura och upptäcka. Jättebra spel! Att de sen hjälps åt är superkul att se. Försöker verkligen minimera speltressen och viljan att ligga först och premiera när man hjälper varandra. Ett annat spel de bytte till lite senare är Windosill som vi spelat tidigare och som oxå är klurigt. Även där googlade jag fram youtubefilm åt dem.

Jag hann skära ut alla tröjorna men det var på håret eftersom jag fick hjälpa dem en hel del – och ofta fastnade jag lite då för att jag tycker att det är så roliga spel 🙂

På eftermiddagen ville de till slut ut och då blev det städning av asfalten, för att övergå till vattenpistoler (version grande). Joel var smart och klädde sig i regnkläder. Simon var domare.

Efter middagen bytte jag och John om, barnen packade badkläder och så cyklade vi ner till Flaten för att möta upp grannarna där. Medan John sprang runt Flaten badade grabbarna och lekte. Sen kom John och vi cyklade hem.

Semesterdag 2



Kommentera