Slumpad post: Min tid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besök hos faster Anna

| 2011-07-30, 22:12

Vi har pratat om det länge men inte fått tummen ur. Igår trotsade vi regnprognosen och packade in oss i bilen. Vi tog vägen förbi Söderköping och Jofotex, sen lämnade vi av lite tyger till en sytok i Linköping före vi nådde faster Annas oas i det gröna ute på landet.

Vi tog en sväng ner till ån som ligger bredvid och fick några myggbett. Barnen fick åka gräsklippare och rida häst – båda mycket uppskattade och spännande erfarenheter. De sopade och kastade stenar. Klappade katterna men Simon som blev modigare och modigare stod helt plötsligt och höll en katt i svansen. Efter det var katten inte så nära Simon.

Det bjöds på fika och lite senare sushi. Joel var över sig av tacksamhet och sa flera gånger hur snäll faster Anna var 🙂

När barnen blev lite tröttare jagade vi varandra på gräsmattan, snurrade dem och allt möjligt. Till deras stora förtjusning hade Annas granne Gjert hyrt en sky-lift för att utföra lite uppgifter och han blev ivrigt påhejad och utfrågade av Joel, även i viss mån Simon som gör som sin broder. Faster Anna fotade en hel del (vissa i collaget nedan är av henne) och fick så många fina bilder av barnen att vi skulle kunna fylla en liten bok med dem. Jättekul!

Det var en trött familj som strax efter 19 styrde kosan hemåt igen.



5 kommentarer to “Besök hos faster Anna”

  1. Syster Yster says:

    Fick höra idag att det hade varit rena slagregnen inne i stan igår… så väl fixat med vädret! *Ypperligt* väl! 😀

    Lägger ni upp era bilder i något album också?

  2. Sue says:

    Oj, då valde vi rätt ställe att besöka 😀
    Skriver upp att lägga upp bilder!

  3. […] väg till faster Anna stannade vi som sagt till i Söderköping (smärre […]

  4. […] till Säfsen där barnen mest ville skotta Familjens dag tog oss till Kolmården en dag och vi besökte även faster Anna utanför Linköping, plus en kort tur till […]

Kommentera