Slumpad post: Klippa naglar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Efter middagen

| 2018-05-29, 21:50

Efter dagens middag stack jag och Simon till Trädgårdshuset för fixa liten överraskning till min kollega som gift sig, plus jord till oss och en smultronplanta (de var nästan helt slut). Joel stack på parkour. När vi kom hem satte Simon sig och spelade. Jag fick “hjälp” av Raffe att plantera. Nästan som när barnen var små faktiskt. Han åt hemskt gärna jorden för den var välgödslad…

När Joel kommit hem så drog vi tre till Flaten. Jag lyckades doppa mig först och sen de övriga två. Förra sommaren badade vi aldrig i Flaten lite för att sommaren var usel men oxå för att Simon inte ville. Nu vågade han och är peppad att göra det igen. Någon sa att det är 22 grader och jag kan tänka mig det. I maj. Sjukt. På hemvägen spanade vi där det brann igår. Läskigt att det är så torrt.

På hemvägen kom vi på att Simon har friluftsdag imorgon, så vände nästan i dörren och drog till coop för att köpa färdiga pannkakor (betyg: inte alls lika goda som Johns men jag kanske står ut). Skarpnäcks Allé var sjukt fin.

Avslutade med att göra smooothie på vattenmelon och jordgubbar. Sjukt god!



Kommentera