Slumpad post: Koll på augusti
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Röjorama

| 2014-12-21, 22:11

Igår kväll påbörjade vi röjningen lite och det kändes ganska övermäktigt. Särskilt med två barn som ställde tusen frågor. Vi stämde av lite på kvällen när de somnat och kom fram till att vi helt klart skulle peppa dem att hänga med hem till Pontus och Rasmus (Jenny hade erbjudit oss det).

Dagen inleddes med en fantastisk soluppgång över Lilla Lee, ackompanjerat av frukost på Hotell Dalsland (vi bor i en lägenhet i Vildmarksporten). Barnen tyckte det var spännande att bo på hotell i Sverige för första gången. Dock extremt besvikna på att de inte fick sova i våningssängarna eftersom de saknade kantskydd.

Vid 9 anlände vi till lägenheten och vi pratade lite med barnen om hur vi skulle lägga upp arbetet – de skulle få specifika arbetsuppgifter. Det fungerade över all förväntan och de plockade ihop prydnadssaker, tömde garderober och massa annat. Joel monterade ihop flyttlådor på löpande band.

Vid 11 dök Jenny och Pontus upp och de fick i uppdrag att röja på baksidan, sen fortsatte de med källarförrådet. De kämpade och slet under övervakning (och hjälp) av John.

Jag och Jenny fixade inne. Packade porslin i köket (en diger uppgift). Efter 1,5 -2 timmar tog Jenny med sig alla barnen hem till sig och jag och John mikrade lite käk. Sen dök Jonas upp och han och John körde en släpet en vända till tippen för att bli av med massa skräp). Jag fortsatte att röja.

De kom tillbaka och sen hade vi fullt fokus i två timmar på att röja resten. Rolf och Edvin kom och hämtade lite möbler som Kerstin skulle ha. Sen kämpade vi på till klockan 5 då vi åkte till Jenny och Jonas och käkade pizza. Barnen var supernöjda! Knappt att de hälsade på oss.

Vi hängde till där till typ 8 och nu har barnen somnat för en halvtimme sen – heeeelt färdiga. Vi har några grejer kvar att fixa imorgon men annars är vi till stora delar klara – ska bara skänka mycket till Returen som kommer vid 11. Sen blir det säkert lite av det där sista som alltid är mer än vad man tror…

Lyckades tappa en högtalare på min tumme så den är lite öm…

Camera Uploads14



Kommentera