English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rymdbok! Boken som lyser i mörker

| 2014-02-25, 20:41

lysande-rymdboken-boken-som-lyser-i-morkerKunde inte låta bli att köpa den på bokrean på vår lokala ICA-butik när vi hämtade paket ikväll.

Här var det på med starka sänglamporna på varannan sida för då var både text och illustration självlysande. Mycket häftigt!

Var lite svårt att hinna läsa all texten i mörkret innan den ebbade ut för mycket för att man skulle kunna tyda den, men det var bara att lysa lite extra. Lite fränt att läsa i mörker faktiskt.

Barnen hade tusen frågor under läsningen vilket inte här helt vanligt för de vill ofta bara lyssna och säger till mig att sluta prata om jag frågar om saker.

Gillade avslutningen med både en faktatabell över planeterna i vårt solsystem och ett uppslag med förklaring av en del termer i boken. Saknade dock förklaring till atmosfär – något barnen frågade om säkert fem gånger under läsningen (trots att jag försökte förklara).

Lagom mycket fakta så att även jag fick lära mig ett och annat. Allt fastnar såklart inte hos barnen men jag tror att många saker sätter sig åtminstone lite.



2 kommentarer to “Rymdbok! Boken som lyser i mörker”

  1. Sandra says:

    Hahaha va häftigt!!

Kommentera